Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ο ΟΤΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΜΕ CONN-X ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 22ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Για δεύτερη χρονιά, ο ΟΤΕ υποστήριξε και φέτος, τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής, προσφέροντας στους 50 νικητές της πρώτης φάσης του διαγωνισμού το δημοφιλές πακέτο conn-x για ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η χορηγία αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του ΟΤΕ για διάδοση της ευρυζωνικότητας στη νέα γενιά. Άλλες κινήσεις στην ίδια κατεύθυνση είναι η προσφορά δωρεάν conn-x σε αριστούχους φοιτητές, το πρόγραμμα επαναδιάθεσης ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και γενικότερα η προσφορά νέων ακόμα υψηλότερων ταχυτήτων και οι επενδύσεις σε υποδομές.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ, εκπρόσωποι του ΟΤΕ και της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής συνεχάρησαν τους μαθητές από σχολεία όλης της επικράτειας, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό.
Κατά τη διάρκεια παράδοσης των βραβείων, ο Γενικός Διευθυντής Οικιακών Πελατών του ΟΤΕ, κ. Χ. Κατσαούνης, υπογράμμισε: «Ο ΟΤΕ βρίσκεται κοντά στη νέα γενιά της Γνώσης και της προσπάθειας. Καταφέρατε να διακριθείτε σε μια μεγάλη πρόκληση. Σας εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Ελπίζουμε το conn-x να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στη καθημερινή σας προσπάθεια για μάθηση αλλά και σύντροφο στην ψυχαγωγία.»

Ο Πανελλήνιος διαγωνισμός Πληροφορικής, που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής (ΕΠΥ), αποσκοπεί στην προώθηση της επικοινωνίας και της ευγενούς άμιλλας, καθώς και στην προώθηση των νέων τεχνολογιών μεταξύ των νέων. Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και αποσκοπεί κυρίως στην καλλιέργεια της πληροφορικής παιδείας των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...