Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Νέα τμήματα Διοίκησης / Οικονομίας από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Θέλεις να γίνεις ο manager του αύριο;

Θέλεις να κατακτήσεις την κορυφή και να αποκτήσεις υπεύθυνες θέσεις ακόμα και στις πιο ανταγωνιστικές εταιρίες;

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με τεράστια εμπειρία στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης, θα σε κάνουν στέλεχος υψηλών αξιώσεων. Θα αναδείξεις το ταλέντο σου σε οποιαδήποτε επιχείρηση και στο πιο ανταγωνιστικό επιχειρησιακό περιβάλλον.

Ο Οικονομικός και ο Διοικητικός τομέας αποτελούν τη βάση ανάπτυξης των σύγχρονων ευρωπαϊκών, πολυεθνικών και μη επιχειρήσεων και δημιουργεί τεράστιες προοπτικές απασχόλησης.


Στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ:
Θα παρακολουθήσεις δωρεάν 140 επιστημονικές διαλέξεις και σεμινάρια στο πλαίσιο του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ της Ελλάδας, το Xinis Education Festival. Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται από εξαιρετικούς επιστήμονες εισηγητές και επαγγελματίες του χώρου. Επίσης ειδικά συνέδρια & Ημερίδες που διοργανώνει ο τομέας σε συνεργασία με το Mediterranean College.
Θα συμμετάσχεις σε ειδικά projects επαγγελματικού επιπέδου (πτυχιακές εργασίες, φορολογικές & οικονομικές εκδόσεις σπουδαστών, Σύμβουλοι Φορολογικής Δήλωσης, forums , κ.α.).
Θα σπουδάσεις σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ( computer labs , αίθουσες παρουσιάσεων & διαλέξεων με σύγχρονα εποπτικά μέσα, αίθουσες συμβουλίων – meeting rooms).
Θα αποκτήσεις ισχυρές διασυνδέσεις & συνεργασίες με μεγάλες ιδιωτικές και δημόσιες εταιρίες.

Αθήνα: Πατησίων 31, Τηλ.: 210 5279500 , Πειραιάς: Φίλωνος 39, Τηλ.: 210 4120714
Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως, Τηλ.: 210 9640117 ,Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, Τ: 2310552406 & τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 800-11-919191

website: www.iek-xini.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...