Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

7 εκ. ευρώ για τη θέρμανση των σχολείων

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη κατανέμεται το ποσό των 7 εκ. ευρώ, αποκλειστικά για τις ανάγκες θέρμανσης των σχολικών μονάδων στους Δήμους που βρίσκονται... στην Α΄ και Β΄ ζώνη, καθώς και σε Δήμους που έχουν χαρακτηριστεί ως ορεινοί με το α. 1 του Ν. 3852/2010.

Σε σχετική του δήλωση ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ανέφερε:

«Μετά από αίτημα που είχαμε απευθύνει προς το Υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα προς τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Χρήστο Σταϊκούρα, προχωρούμε στην εκταμίευση του ποσού των 7 εκ. ευρώ για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης των σχολείων σε Δήμους που πραγματικά υπάρχει ανάγκη. Αυτά τα χρήματα έρχονται να προστεθούν στα 5 εκ. που δώσαμε πριν λίγες μέρες, στοχευμένα, σε περιοχές που έχουν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες επιπλέον της τακτικής χρηματοδότησης.

Στόχος μας είναι να μη μείνει κανένα σχολείο χωρίς θέρμανση και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η σχολική χρονιά για τα παιδιά σε όλη τη χώρα. Το Υπουργείο Εσωτερικών θα συνεχίσει να προτάσσει τη χρηματοδότηση που αφορά στην εύρυθμη λειτουργία της εκπαίδευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...