Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Βράβευση μαθητών του International School of Paphos από το Cambridge

Τ Χατζηιωάννου, Ν Κουρούση, Σ Μαυρονικόλα, Αλ Ουίσαρτ και Ρ Μπίζλεϋ.
Πάφος: Οι μαθητές του International School of Paphos (ISOP) απέδειξαν για άλλη μια φορά το ψηλό ακαδημαϊκό τους επίπεδο και το πολύπλευρο ταλέντο τους κερδίζοντας βραβεία κύρους στις Διεθνείς Εξετάσεις του Cambridge (CIE).

Πέντε από τους μαθητές του ιδιωτικού σχολείου θα λάβουν συνολικά επτά βραβεία σε έξι διαφορετικά μαθήματα για την επίδοσή τους στις εξετάσεις IGCSE, κατά το καλοκαίρι 2010.

Η μαθήτρια Αλεξάνδρα Ουίσαρτ πέτυχε τους ψηλότερους βαθμούς στο μάθημα των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών, της Γεωγραφίας και της Φυσικής σε όλη την Κύπρο. Ο Ράϊαν Μπίζλεϋ είχε το καλύτερο αποτέλεσμα στις εξετάσεις των Μαθηματικών, ενώ η Νεφέλη Κουρούση και η Σοφία Μαυρονικόλα στο μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας. Και οι τρεις έδωσαν τις εξετάσεις IGCSE πριν από τον προκαθορισμένο χρόνο, σύμφωνα με το εντατικό πρόγραμμα, το οποίο είναι σε ισχύ για τους ικανότερους μαθητές στο ISOP. Τέλος, η Τζούλια Χατζηιωάννου θα λάβει το Βραβείο Υψηλών Επιδόσεων στη Φυσική Αγωγή.

Η διευθύντρια του International School of Paphos, Δρ. Λίτσα Ολυμπίου σχολιάζοντας τις επιδόσεις των μαθητών σημείωσε: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, όχι μόνο με αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα αλλά και με το γεγονός ότι αφορούν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μαθημάτων. Αυτό δείχνει την υψηλή ποιότητα τόσο στη διδασκαλία όσο στη μάθηση, σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών που ακολουθείται από το σχολείο μας. Συγχαίρουμε τους μαθητές μας, τις οικογένειές τους και τους δασκάλους που τους βοήθησαν να πετύχουν αυτές τις σημαντικές διακρίσεις».

Μαζί με μαθητές από άλλα σχολεία, οι πέντε διακριθέντες θα τιμηθούν σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 18 Φεβρουαρίου 2011. Οι μαθητές κατακτώντας τέτοια βραβεία, συνεχίζουν τη μακροχρόνια παράδοση επιτυχιών που έχουν οι μαθητές του International School of Paphos.

International School of Paphos (www.paphosinternationalschool.com)
Το International School of Paphos είναι εγγεγραμμένο ιδιωτικό σχολείο και προσφέρει όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης από το νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο (A Levels). Το πρόγραμμα του σχολείου αν και είναι βασισμένο στο αγγλικό πρόγραμμα, είναι παράλληλα διαμορφωμένο ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες Κυπρίων, καθώς και παιδιών από άλλες χώρες. Οι εγκαταστάσεις του σχολείου αποτελούνται από κεντρικά κλιματιζόμενες αίθουσες, τέσσερα εργαστήρια επιστήμης, δύο αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών, διαδραστικούς πίνακες, υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...