Κυριακή 10 Απριλίου 2011

«Be A Student For A Day»

Formula One World ChampionshipImage by varlen via Flickr
To ALBA στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Be A Student For A Day» προσκαλεί για μία ακόμη φορά τους ενδιαφερόμενους στα «θρανία» του για μία ημέρα. Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μία πρωτοποριακή μαθησιακή εμπειρία μέσω σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας και θα πάρουν μέρος σε ένα ειδικό παιχνίδι προσομοίωσης.

Το παιχνίδι, βασισμένο σε μακροχρόνια έρευνα, εντάσσει τους συμμετέχοντες σε μια ομάδα αγώνων αυτοκινήτου Formula 1 και θέτει μια αλληλουχία από δύσκολα και πιεστικά διοικητικά διλλήματα. Οι συμμετέχοντες καλούνται να αναλύσουν τα δεδομένα του εκάστοτε προβλήματος και να αποφασίσουν. Το παιχνίδι στοχεύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και συνεργασίας σε συνθήκες μεγάλης πίεσης και αβεβαιότητας.

Παράλληλα με το παιχνίδι προσομοίωσης, οι συμμετέχοντες  θα παρακολουθήσουν ομιλίες από  Καθηγητές και στελέχη του ALBA σε θέματα που αφορούν στην ηγεσία, στην οργανωσιακή αλλαγή και στις επιλογές καριέρας.

Η μαθησιακή  αυτή εμπειρία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 9.30-15.00 στις εγκαταστάσεις του ALBA στη Βουλιαγμένη (Λεωφ. Αθηνάς & Άρεως 2Α).

Η είσοδος είναι  ελεύθερη για το κοινό  κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά  με το αναλυτικό πρόγραμμα του  «Be A Student For A Day» και να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr/StudentForADay ή να επικοινωνούν με την κα Τέτα Αβανίτη, τηλ.: 210 8964531 (269), e-mail: StudentForADay@alba.edu.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...