Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Εντυπωσιακή διάκριση των Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ στη HO.RE.CA

Τιμή και δόξα για τους σπουδαστές της ειδικότητας Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, στο διαγωνιστικό μέρος του διεθνούς forum γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης HO.RE.CA. 2011.

Για μια ακόμη χρονιά η συμμετοχή των μελλοντικών Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναδείξουν το ταλέντο και τον επαγγελματισμό τους με γαστρονομικά έργα τέχνης, αποτέλεσε όμως και μια σημαντική ευκαιρία για τη διάκριση και την υπεροχή της σχολής Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Οι Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, διακρίθηκαν στην αναμέτρηση μεταξύ άλλων σχολών και τιμήθηκαν με έξι χρυσά βραβεία που συνοδεύονταν από αντίστοιχα μετάλλια, δύο αργυρά, δύο χάλκινα και δύο επαίνους.

Έντονο ενδιαφέρον προκάλεσε η δυναμική και άκρως επαγγελματική παρουσία και συμμετοχή των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, στην παρουσίαση του «Kalimera Breakfast», του 1ου Εθνικού Συνεδρίου Γαστρονομίας, όπου παρουσιάστηκαν προτάσεις για Ελληνικό πρωινό. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, δεξιώθηκαν περισσότερους από πεντακόσιους επίσημους προσκεκλημένους της διοργάνωσης, αποσπώντας τα συγχαρητήρια και των έπαινο όλων.

Το περίπτερο της σχολής Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε αριθμό επισκεπτών και βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των δεκαπέντε χιλιάδων και πλέον επισκεπτών της έκθεσης, που ήθελαν να θαυμάσουν από κοντά τις καλλιτεχνικές δημιουργίες και παρουσιάσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Τα βλέμματα όλων των επισκεπτών, τράβηξαν οι βραβευμένες δημιουργίες των σπουδαστών -γαστρονομικά έργα τέχνης- που απέσπασαν χρυσά μετάλλια, εντυπωσιάζοντας το σύνολο των επισκεπτών και αποσπώντας τα πιο θετικά σχόλια των επαγγελματιών.

Για μια ακόμη φορά, η σχολή Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, έδωσε το δυναμικό της παρών, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της ως κορυφαία επιλογή στις σπουδές γαστρονομίας.

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Τομέας Τουρισμού, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840 552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...