Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

«Diploma in Management & Entrepreneurship» από το ALBA και το EBEA Α’ Κύκλος: Επιβίωση και Ανάπτυξη της Επιχείρησής σου στην Κρίση

ALBA Graduate Business SchoolImage via Wikipedia

Το ALBA Graduate Business School και το ΕΒΕΑ συνεχίζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το επιτυχημένο «Diploma in Management & Entrepreneurship», διάρκειας 88 ωρών. Το πρόγραμμα έχει γλώσσα εργασίας την ελληνική και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ALBA στη Βουλιαγμένη από 11/10/2010 έως 30/03/2011, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 22:00.

Με την πεποίθηση ότι η παρούσα οικονομική κρίση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις για να οικοδομήσουν μια νέα κουλτούρα με έμφαση στην επαγγελματική διοίκηση, στην καινοτομία, και στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με διεθνή ορίζοντα, το ALBA και το ΕΒΕΑ προσφέρουν ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα για τις ελληνικές επιχείρησες.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα σημαντικότερα επιχειρησιακά θέματα καθώς και με καινούρια εργαλεία και αντιλήψεις, που καλύπτονται σε ένα συμπυκνωμένο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα θα προσφέρει ακαδημαϊκή γνώση, συνδυασμένη με πρακτικά παραδείγματα κι εφαρμογές, ενώ παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να καλλιεργήσουν σημαντικές δεξιότητες, όπως η αποτελεσματική επικοινωνία, η συνεργασία, η στρατηγική σκέψη, και η λήψη αποφάσεων. Οι απόφοιτοι του Α’ Κύκλου θα έχουν τα εφόδια να συνεχίσουν στο Β’ Κύκλο: Απογειώνοντας το Μάνατζμεντ της Επιχείρησής σου, διάρκειας 104 ωρών, που απευθύνεται σε στελέχη με διοικητική ευθύνη που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώση και ικανότητες σε πιο σύνθετα καθήκοντα Διοίκησης.

Σε ποιούς απευθύνεται:
·         Μεγάλες επιχειρήσεις:
-          σε έμπειρα στελέχη που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους σχετικά με το σχεδιασμό μιας νέας επιχειρηματικής ιδέας,
-          σε ανερχόμενα στελέχη που επιθυμούν να αποκτήσουν μια συνολική εικόνα των προκλήσεων  που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες,
-          το πρόγραμμα μπορεί να δράσει  συμπληρωματικά σε πρωτοβουλίες των τμημάτων HR, όπως το Management training & το Job Rotation, για τη δημιουργία στελεχών με σφαιρική και δια-τμηματική αντίληψη της επιχείρησης.
·         Οικογενειακές Επιχειρήσεις που βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο και απαιτείται να οργανώσουν την επιχείρησή τους πιο αποδοτικά και να σχεδιάσουν τη μελλοντική ανάπτυξή τους στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον.
·         Διοικητικά στελέχη σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν τη διττή πρόκληση να επιβιώσουν στην κρίση και να αναζωογονήσουν την επιχειρηματικότητα.
·         Νέους Επιχειρηματίες που επιθυμούν να εισέλθουν στον επιχειρηματικό στίβο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Ελένη Φώτη στο ΕΒΕΑ, τηλ. 210-362791, e-mail: helfoti@acci.gr.  


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...