Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Δημοσιογραφία & Management

Νέα μεταπτυχιακά προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης, προσφέρει στα νέα τμήματα εαρινού εξαμήνου το Mediterranean College που οδηγούν στην απόκτηση των τίτλων Executive Diploma in Journalism & Management και Executive Diploma in Sports Journalism & Management αντίστοιχα.

Το Mediterranean College προσφέρει στα νέα τμήματα εαρινού εξαμήνου τα μεταπτυχιακά προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης Executive Diploma in Journalism & Management και Executive Diploma in Sports Journalism & Management , σε αποκλειστική συνεργασία με το London Centre of Management της Μ. Βρετανίας. Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα εαρινού εξαμήνου του 2012, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Τα παραπάνω προγράμματα έχουν ως στόχο να καταρτίσουν και να εκπαιδεύσουν απόφοιτους σχολών Δημοσιογραφίας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας (ΙΕΚ Δημοσίων και Ιδιωτικών, ΚΕΣ ), Επικοινωνίας & ΜΜΕ ή εργαζόμενους στα ΜΜΕ ανεξαρτήτου ειδικότητας και πτυχίου, σε νέες εξελίξεις και τεχνικές, προσφέροντάς τους θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις γύρω από τη δημοσιογραφία στον τύπο, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το internet, άνεση στη χρήση του διαδικτύου, γνώσεις γύρω από το νομικό πλαίσιο που διέπει τα ΜΜΕ αλλά και γνώσεις διαχείρισης ανθρώπων και έργων. Στο πρόγραμμα διδάσκουν μάχιμοι δημοσιογράφοι, αθλητικοί συντάκτες και ρεπόρτερ καθώς και στελέχη ΜΜΕ.

Η διάρκεια των παραπάνω προγραμμάτων είναι ένα έτος Part Time ή Distance Learning και η γλώσσα διδασκαλίας Ελληνικά ή Αγγλικά. Τα παραπάνω προγράμματα εφοδιάζουν τους συμμετέχοντες με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και με έναν ισχυρό τίτλο επαγγελματικής εξειδίκευσης για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στο σύγχρονο και απαιτητικό περιβάλλον των ΜΜΕ. Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία κατά την εκπόνηση της πτυχιακής εργασίας να εξειδικευτούν σε θέματα που τους ενδιαφέρουν και αφορούν την εργασιακή τους εμπειρία, ενώ έμφαση δίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε εργαζόμενου φοιτητή χωριστά.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...