Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ FINANCIAL TIMES ΤΟ MSc IN FINANCE ΤΟΥ ALBA GRADUATE BUSINESS SCHOOL

LogoALBAImage via Wikipedia
Ανάμεσα στα μεταπτυχιακά προγράμματα στα  χρηματοοικονομικά 
98 κορυφαίων ακαδημαϊκών οργανισμών από όλο τον κόσμο

Αθήνα, Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010 - Το ALBA Graduate Business School ανακοινώνει ότι το ALBA MSc in Finance έχει συμπεριληφθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά στη λίστα με τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα στα Χρηματοοικονομικά από όλο τον κόσμο, τα οποία επιλέγει και παρουσιάζει κάθε χρόνο η διεθνής οικονομική εφημερίδα Financial Times.

Ο πίνακας  με τα προγράμματα που επέλεξαν οι Financial Times δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Δευτέρας 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο ειδικού αφιερώματος του έγκριτου μέσου στη Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση (Financial Training). Σε αυτόν συγκαταλέγονται 195 μεταπτυχιακά προγράμματα 98 κορυφαίων διεθνών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, όπως το London Business School, το HEC Paris, το UCLA, το George Washington University και το University of Hong Kong. Σημειώνεται ότι, για άλλη μία φορά, το ALBA είναι ο μοναδικός ακαδημαϊκός οργανισμός από την Ελλάδα που συμπεριλαμβάνεται στην λίστα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.alba.edu.gr/academic/finance/, ή να επικοινωνούν με την κα Θεώνη Τριανταφυλλίδου, τηλ.: 210-8964531, e-mail: finance@alba.edu.gr.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...