Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Σύλληψη για απάτη με σχολικές εκδρομές

Στη σύλληψη ενός 60χρονου, που -παριστάνοντας τον ταξιδιωτικό πράκτορα- εξαπατούσε υπεύθυνους σχολείων για τη διοργάνωση σχολικών εκδρομών δήθεν σε χαμηλές τιμές, προχώρησε η αστυνομία στον Πειραιά.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας καθηγήτριας Γυμνασίου, υπεύθυνης σχολικής εκδρομής εξακριβώθηκε ότι ο 60χρονος είχε παρουσιασθεί ως εκπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου και είχε αναλάβει τη διοργάνωση της εκδρομής του σχολείου στη Μύκονο, λαμβάνοντας το χρηματικό ποσό των 3.186 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την άφιξη των μαθητών και των συνοδών τους στο ξενοδοχείο, δεν είχε καταβάλλει ως όφειλε για την κράτηση των δωματίων.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι ο συλληφθείς, χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία και πλαστά έγγραφα εμφανιζόταν σε διάφορα σχολεία της Αττικής ως εκπρόσωπος τουριστικού γραφείου και έπειθε τους υπεύθυνους των Σχολείων ότι μπορεί να διοργανώσει εκδρομές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, σε χαμηλές τιμές.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι κατά τον τελευταίο μήνα εξαπάτησε τους υπεύθυνους πέντε σχολείων, αποσπώντας τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 32.026 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...